Behandlinger

Book en tid

BehandlingerAnsigtsbehandling

Hudanalyse (15 min.)
200,-
Korrekt hjemmepleje hver morgen og aften er hele grundlaget for, at du kan få en sund, stærk og smuk hud. Ved en hudanalyse kigger jeg på, hvad din hud har brug for og på den måde kan jeg skræddersy et behandlingsprogram til netop din hud. Afrens, creme og vejledning. Anbefales til alle. Behandlingen er gratis ved køb af mindst 2 af de ansigts produkter jeg anbefaler dig.

 
Teenage/dybderensende ansigtsbehandling (45 min.)
500,-
Her er fokus på problematisk hud. Behandlingen indeholder ikke frugtsyre eller massage og er derfor god til hud med acne udbrud og tilstopninger. Dobbelt rens, conditioner, enzym peeling, dybderens, maske, cremer. Anbefales til teenagere og voksne med uren hud.

 
Klassisk ansigtsbehandling (60 min.)
600,-
Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset kundens hudtype, tilstand og behov. Dobbelt rens, conditioner, enzym peeling, dybderens, ansigts massage, maske, cremer. Anbefales til alle.

 
Luksus ansigtsbehandling inkl. hals og decollete og farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn (120 min.)
1000,-
Resultatorienteret og afslappende behandling tilpasset din hudtype, tilstand og behov. Dobbelt rens, conditioner, enzym peeling, dybderens, 2 x maske, ansigts-, decollete-, hånd- og hovedbundsmassage, farvning af vipper og bryn inkl. Retning af bryn, cremer. Anbefales til alle.

 
Nimue Thermal Detox Peel inkl. hals og decollete (45 min.)
450,-
Giv din hud et professionelt hudplejeboost med Nimues nye Thermal Detox Peel, som er en rig, kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød. Kombineret med en boblende virkning for at dybderense huden og en termo-sencorisk mekanisme, som sørger for en varmende fornemmelse, der øger blodcirkulationen. Dobbelt rens, conditioner, peeling, cremer. (Anbefales ikke til personer med sensitiv hud og personer på acne medicin.)

 
Nimue 15 % Bio-Active Complex inkl. hals og decollete (60 min.)
700,-
Resultatgivende frugtsyrebehandling med 15 % Bio Active Complex. Cellefornyende, fugtgivende, effektiv og samtidig skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af porestørrelse, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling. Anbefales til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Dobbelt rens, conditioner, peeling, kort dybderens(hvis nødvendig), 15% bio-active complex, maske, cremer. Denne behandling kan tilbydes hvis du er tilvænnet Nimue med fase 1 eller 2.

 
Nimue 35% Glykol syre avanceret ansigtsbehandling inkl. hals og decollete (60 min.)
750,-
Aktivt eksfolierende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud, fotoskadet, grov hud. Effektiv og kontrollerende peeling på 35%, der skånsomt fjerner døde hudceller og efterlader huden med en blød overflade, forbedret struktur og flot teint. Dobbelt rens, conditioner, peeling, 35% glycolic peel, maske, cremer. Denne behandling kan kun tilbydes hvis du er tilvænnet Nimue med fase 1 og 2.

 
SRC ansigtsbehandling inkl. hals og decollete (60 min.)
800,-
Hudfornyende behandling til miljøbelastet, hyperpigmenteret og problematisk hud. Anbefales som kurforløb på 6-12 behandlinger. Dobbelt rens, conditioner, peeling, SRC, maske, cremer. Vejledning. Denne behandling kan tilbydes hvis du er tilvænnet Nimue med fase 2.

 
Nimue Microneedling/collagen induction 60 min. (60 min.)
800,-
Special hudforyngende ansigtsbehandling med dermaroller. Microneedling fremmer hudfornyelsen, giver cellerne et spark og modvirker aldringstegn og pigment forandringer. Kombineret med TDS boosters, fremmer behandlingen hudens regenerering og opstrammer det trætte væv. En unik anti-age behandling og den giver desuden flotte resultater på ar, da collagenet stimuleres og ujævnheder i det hele taget. Dermaroller er privat og opbevares hos din certificerede hudspecialist med dit navn på, da den ikke er lovligt til hjemmebrug. 1. behandling kr. 800 plus dermaroller kr. 995 i alt kr. 1795. De efterfølgende 5 behandlinger kr. 800. pr. behandling. (Ved betaling af alle 6 behandlinger og dermaroller ved første behandling, får du den sidste gratis. Værdi kr. 800) Konsultation, dobbelt rens, conditioner, enzympeeling, aktiv behandling, super fluids, TDS boostere, maske, efterpleje.

 
Get the glow facial treatment (30 min.)
450,-
Giv din hud en sommerglød og vild udstråling til sæsonens fester. Få en klar, naturlig og ensartet, smuk teint med Marc Inbanes lækre selvbruner produkter. Afrens x 2, peeling, olie, cremer. Vejledning.

 

Fodbehandling

Luksus fodbehandling (75 min.)
510,-
Beskæring af hård hud, nedgroede negle, ligtorne, fodvorter, oprensning af negle, klip af negle, fodpeeling, paraffin maske, fodmassage, pålægning af neglelak eller olie, creme.

 
Almindelig fodbehandling med neglelak (60 min.)
400,-
Beskæring af hård hud, nedgroede negle, ligtorne, fodvorter, oprensning af negle, klip af negle, fodmassage, pålægning af neglelak, creme.

 
Almindelig fodbehandling uden neglelak (45 min.)
390,-
Beskæring af hård hud, nedgroede negle, ligtorne, fodvorter, oprensning af negle, klip af negle, fodmassage, creme, negleolie.

 
Almindelig fodbehandling med shellac (90 min.)
530,-
Beskæring af hård hud, nedgroede negle, ligtorne, fodvorter, oprensning af negle, klip af negle, fodmassage, shellac, creme, negleolie.

 
Lille fodbehandling (30 min.)
260,-
Oprensning af negle, beskæring af nedgroede negle, ligtorne, valgfri pålægning af neglelak eller olie, creme. (OBS Ingen beskæring af hård hud)

 
Fil og neglelak fødder (30 min.)
210,-
Neglene files og pålægning af neglelak.

 
Ligtorn (15 min.)
85,-
Beskæring af ligtorne.

 
Paraffin maske på fødderne (15 min.)
160,-
Velegnet til tør hud, revnet hud, eksemer, psoriasis, samt ledsmerter og gigt. Paraffin er en blød type voks med et stort indhold af paraffinolie. Huden efterlades dejlig blød og smidig.

 
Shellac fransk kant/pynt fødder (60 min.)
430,-
Shellac med fransk kant på fødderne.

 
Shellac hel farve fødder (45 min.)
370,-
Shellac hel farve på fødderne.

 
Aftagning af shellac fødder (15 min.)
170,-
Aftagning af shellac på fødderne.

 
Aftagning af shellac inkl. ny hel farve shellac på fødderne (60 min.)
470,-
Aftagning af shellac inkl. ny hel farve shellac på fødderne.

 
Fodvortebehandling (15 min.)
175,-
Beskæring, frysning og ætsning af fodvorter. Der kan behandles igen efter 7-10 dage.

 
Neglelak på fødderne (15 min.)
130,-
Neglelak på fødderne

 
Bøjlebehandling pr. stk. (30 min.)
150,-
Ortonyxi (neglerettelse) Her benyttes en stålbøjle eller onyfix plastic bøjle.

 

Fysiurgisk massage og massage

Luksus kropsmassage inkl. ansigt, hovedbund og fødder. (80 min.)
710,-
Luksus dybdegående kropsmassage inkl. ansigt, hovedbund og fødder.

 
Krops- eller rygmassage (50 min.)
610,-
Dybdegående massage.

 
Delkropsmasssage (25 min.)
370,-
Dybdegående delkropsmasssage. Vælg imellem: ryg/skulder/nakke, arme, ben, ansigt, hovedbund eller fødder.

 
Cupping bindevævsmassage (50 min.)
610,-
Cupping bindevævsmassage er en alternativ behandlingsmetode til massage og til at øge blodgennemstrømningen i musklerne. Kopformede skåle placeres på kroppen, som skaber et vacum. Vacummet trækker i musklerne og giver velvære. Behandlingen er en meget dybdegående massage. (OBS man skal forvente at få blå mærker efter denne behandling, som oftest forsvinder efter 1- 2 uger. (Behandlingen tilbydes ikke på akutte skader, blødersygdomme, cancer og graviditet)

 
Bambus massage (50 min.)
610,-
Terapeutisk og holistisk massage oplevelse. Massagen øger blodcirkulationen, sætter gang i udrensningen og afhjælper spændte muskler og ledde.

 
Hotstone massage (50 min.)
610,-
Nyd de ca. 50 graders varme lavasten, som virker beroligende, lindrende og effektive til ømme muskler eller bare som ren forkælelse.

 

Gelenegle (kunstige negle)

Forstærkning af egne negle med gele (90 min.)
550,-
Forstærkning af egne negle med gele.

 
Forstærkning af egne negle med gele og hel farve shellac (120 min.)
675,-
Forstærkning af egne negle med gele og hel farve shellac.

 
Aftagning af gele (45 min.)
350,-
Aftagning af gele.

 
Forstærkning af egne negle med gele og fransk kant (120 min.)
650,-


 

Kropsbehandlinger

Bodyskrub af kroppen (30 min.)
350,-
Døde hudceller skrubbes væk med en styrkende eucalyptus bodyskrub , samtidig med der sættes gang i blodcirkulationen. Peelingen afvaskes med varme velduftende omslag og der afsluttes med en beroligende, fugtgivende chamomille bodyspray. Anbefales til alle. Det anbefales at booke efterfølgende, 25, 50 eller 80 min. massage sammen med.

 
Lavendel drøm (80 min.)
910,-
Slap af og kom helt ned i gear med denne dejlige behandling med beroligende, balancerende, opløftende og foryngende resultater. Behandlingen starter med en styrkende eucalyptus bodyskrub, kombineret med lavendelens helende egenskaber. Peelingen afvaskes med varme velduftende omslag og herefter masseres der i lavendelolie. Hvis gæsten ønsker det kan der også masseres hovedbund med varm lavendelolie. Der anvendes samtidig varme sten ved ryg og fødder ganske kort i behandlingen. Der afsluttes med en fodmassage. Anbefales til alle.

 

Lash og browlift

Lash og brow lift inkl. farvning af vipper og bryn og retning af bryn (90 min.)
910,-
Lash og brow lift inkl. farvning af bryn og vipper og korrektion af bryn.

 
Lash lift inkl. farvning af vipper (45 min.)
510,-
Lash lift inkl. farvning af vipper.

 
Lash lift (30 min.)
460,-
Lash lift.

 
Brow lift inkl. farvning af bryn og retning af bryn (45 min.)
510,-
Brow lift inkl. farvning af bryn og korrektion af bryn.

 
Brow lift inkl. retning af bryn (45 min.)
450,-
Brow lift inkl. korrektion af bryn.

 

Make-up

Dag eller aften makeup (60 min.)
400,-
Få lagt en flot dag eller aften makeup.

 
Brudemakeup (60 min.)
500,-
Her lægges en ekstra holdbar smuk brude makeup til den store dag.

 
Makeup kursus (75 min.)
560,-
Lær at lægge din egen makeup.

 

Manicure

Luksus manicure (60 min.)
450,-
Klip og fil af negle, oprensning af negle og neglebånd, håndpeeling, paraffin maske, håndmassage, valgfri pålægning af neglelak eller olie.

 
Almindelig manicure (45 min.)
350,-
Klip og fil af negle, oprensning af negle og neglebånd, håndpeeling, håndmassage, valgfri neglelak eller olie.

 
Fransk manicure (60 min.)
410,-
Klip og fil af negle, oprensning af negle og neglebånd, håndpeeling, håndmasssage, fransk neglelak.

 
Almindelig manicure med shellac (60 min.)
625,-
Klip og fil af negle, oprensning af negle og neglebånd, håndpeeling, håndmassage, shellac, negleolie.

 
Fil og neglelak hænder (30 min.)
210,-
Neglene files og pålægning af neglelak.

 
Paraffin maske på hænderne. (15 min.)
160,-
Velegnet til tør hud, revnet hud, eksemer, psoriasis, samt ledsmerter og gigt. Paraffin er en blød type voks med et stort indhold af paraffinolie. Huden efterlades dejlig blød og smidig.

 
Neglelak på hænderne (15 min.)
130,-
Pålægning af neglelak.

 

Shellac

Shellac fransk kant hænder eller pynt (60 min.)
430,-
Shellac fransk kant hænder eller pynt

 
Shellac hel farve hænder (45 min.)
370,-
Shellac hel farve på hænderne

 
Aftagning af shellac hænder (15 min.)
170,-
Aftagning ag shellac på hænderne.

 
Aftagning af shellac inkl. ny hel farve på hænderne (60 min.)
470,-
Aftagning af shellac på hænderne inkl. ny hel farve shellac.

 

Vipper og bryn

Farvning af vipper og bryn inkl. retning af bryn (30 min.)
250,-


 
Farvning af vipper eller bryn inkl. retning af bryn (15 min.)
215,-


 
Farvning af vipper eller bryn (15 min.)
130,-


 
Retning af bryn (15 min.)
150,-


 

Voksbehandling

Voksning af hele ben, hele arme, hel ryg eller hel mave (60 min.)
395,-


 
Voksning af halve ben, halve arme, halv ryg eller mave (30 min.)
325,-


 
Axil eller bikini (15 min.)
200,-


 
Overlæbe og hage (30 min.)
170,-


 
Overlæbe og hage og kinder og hals (30 min.)
275,-


 
Overlæbe eller hage eller kinder eller hals (15 min.)
110,-


 
Næse eller ører (15 min.)
80,-


 

En hjemmeside af CBIT - Online booking system af CBITbooking

CBIT Booking System